Hauge Gruppen vokser på energiområdet

Hauge Gruppen, en af Fyns store håndværksvirksomheder med 130 ansatte, har fusioneret Vagn Hansen A/S ind i Hauge Gruppen.

Hauge Gruppen fortsætter den positive udvikling og har med overtagelsen af Vagn Hansen A/S, den 1. oktober 2015, styrket gruppen væsentligt.

”Jeg er glad for, at Jan Hansen, ejer af Vagn Hansen A/S, har vist os den tillid og ladet hans virksomhed fusionere ind i Hauge Gruppen. Vagn Hansen A/S har altid været veldrevet og kendetegnet af et stort kundefokus. Det vil fortsætte, og jeg er glad for, at Jan Hansen ikke bare fortsætter som leder af Vagn Hansen, der fortsætter i eget navn, men bliver leder for alle Hauge Gruppens aktiviteter på energiområdet,” siger Steffen Andreasen, direktør i Hauge Gruppen.

Fusionen får også betydning for Hauge Gruppens øvrige forretningsområder. Vagn Hansen A/S har altid løst sine opgaver med hjælp fra underleverandører. Fremadrettet vil en stor del af disse opgaver blive løst af Hauge Gruppen selv. Dermed understøtter fusionen også Hauge Gruppens filosofi om, at gruppen består af selvstændige afdelinger med meget forskellige kompetencer, der skal bidrage til at løse hinandens opgaver og dermed levere helhedsløsninger til kunderne.

Jan Hansen, ejer af Vagn Hansen A/S, glæder sig til at blive en del af Hauge Gruppen.

”Jeg har fulgt Hauge Gruppens flotte udvikling fra sidelinjen i mange år, og da lejligheden bød sig, var jeg ikke i tvivl. Både vi som virksomhed og vores kunder vil få glæde af vores indtræden i Hauge Gruppen. Vi passer godt sammen, og vi vil kunne tilbyde endnu flere ydelser af høj kvalitet.”

Hauge Gruppen løser opgaver inden for vvs, stålkonstruktioner, blik, el samt olie & gas. Virksomheden har 130 ansatte, der fordeler sig over følgende afdelinger: Hauge VVS, Hauge Smedie, Hauge El, Hauge Energi og Hygind Smedie.  Samtlige afdelinger drives fra Bladstrupvej nord for Odense med administration, lager, tegnestue og mere end 4.000 m2 værksted. Hygind Smedie ligger i Sibirien på Vestfyn.

Vagn Hansen A/S har i 35 år leveret varmeløsninger til industrien såvel som den offentlige sektor med fokus på enkelt- og totalløsninger til optimal energiudnyttelse til fjernvarmeværker, boligselskaber, gartnerier samt fødevare- og procesindustrien. Vagn Hansen drives fremadrettet fra Hauge Gruppens domicil på Bladstrupvej, Odense N.

For yderligere oplysninger:

www.haugegruppen.dk og www.vh-as.dk

Kontaktinformation:

Steffen Andreasen, tlf.: 21764211

Jan Hansen, tlf.: 21222850