Ledige stillinger

Hauge Stål A/S søger smede til vores produktionsværksted i Odense

Vi producerer alle typer af stålkonstruktioner til både industri og byggebranchen på vores produktionsfaciliter i Odense. Hauge Stål er EN1090 certificeret.

Da vi oplever stigende aktivitet i vores stålafdeling, søger vi selvstændige arbejdende smede.

Stål-konstruktør med sort bælte i Autodesk Inventor

Er du skarp inden for stålkonstruktion, og vil være en vigtig brik i sikring af projektløsnings optimering og bygbarhed?

Hauge Stål søger snarest muligt en erfaren Maskintekniker/teknisk designer, der kan indgå i det øvrige dygtige team på tegnestuen, med reference til tegnestuelederen.

Dine opgaver vil komme til at spænde lige fra store erhvervsbyggerier, offentligt byggerier og til forskellige type privatboliger. Vi fremstiller alle former for stålkonstruktioner, heriblandt trapper, gelænder, altaner, stålspær og meget mere.

Hauge Stål søger projektleder

Grundet stor ordretilgang søger vi en engageret entrepriseleder med stort kendskab til entreprisestyring indenfor byggebranchen. Hauge Stål udfører alle former for stålkonstruktioner, altaner, trapper osv. Vores nye entrepriseleder får med reference til projektchefen i vores stålafdeling ansvaret for projekter rundt omkring i Danmark af varierende størrelser.