Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner

Vi leverer stålkonstruktioner til et hav af projekter. Og vi udfører dem af enhver art. Vores kapacitet og værksted giver os muligheden for at leverer stålkonstruktioner til ethvert projekt.

Stålkonstruktioner giver et utal af muligheder, og kan oftest gavne det givne projekt.

Det kunne f.eks. være:

    • Konstruktion med overdækning af glas
    • Svalegang i stål
    • Bærende konstruktioner

Vores værksted på 4.000 m2 er fuldt krandækket, har eget skæreri og er desuden udstyret med save på op til 1.000 mm., hvilket tilsammen sikrer os en kapacitet, der gør det muligt at fremstille alle former for stålkonstruktioner, herunder

Har du specifikke mål, ønsker eller andet, så kontakt os for en uforpligtende samtale for netop dit projekt.

Alle vores stålkonstruktioner kan leveres, og rejses af vores egne montører, og vi leverer naturligvis alt vores stål slyngrenset, maskinprimet og grundmalet. Desuden kan vi levere overfladebehandling, der er tilpasset individuelle behov.

Dit projekt med stålkonstruktioner kræver os

Med mange års erfaring inden for stålkonstruktioner og fremstilling heraf, forstår vi betydningen af professionelt håndværk og høj kvalitet. 

Vi har leveret et utal af stålkonstruktioner. Både til nybyggeri og renovering. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine projekter, eller hvis du har brug for en sparringspartner. Kontakt os her. 

Spær

Vi er specialiseret indbygningsspær og stålspær til såvel gamle bygninger som nye.

Indbygningsspær giver dig muligheden for at udnytte din gamle lade eller stald mere optimalt. I de fleste tilfælde kan vi sagtens bevare bygningen charme ved at undgå at berøre tagflader og facade, hvilket vil give et resultat, der ikke blot giver dig uanede mængder af plads og muligheder, men også tilfredshed ved bevaringen originaliteten.

Vi fremstiller stålspær til både industri – og landbrugsbyggeri og fremstiller desuden bærende  stålkonstruktioner til blandt andet industrianlæg, siloer og facader.

Altaner

Vi specialfremstiller altaner efter dit ønske, omend du det drejer sig om en lille boligrenovering eller et stort nybyggeri og tilbyder såvel enkeltopgaver som totalløsninger inden for altaner.

Trapper

Hos os kan du få lige præcis den trappe, som du er har brug for. Vi tilbyder både enkeltopgaver og totalløsninger og vi er eksperter i kundetilpassede løsninger, som skabes i et samarbejde med dig eller en arkitekt fremstiller et design i et 3D-tegneprogram.

 

Vi fremstiller alle for både ud – og indvendige trapper i stål. Heriblandt spindeltrapper, vindeltrapper, ligesvingstrapper, halvsvingstrapper, kvartsvingstrapper og brandtrapper.

Vi fremstiller naturligvis brandtrapper i henhold til gældende lovgivning.

Gelændere

Vi har over 30 års erfaring med fremstilling af både ud – og indvendige gelændere, og vi tilbyder kvalitetssikrede totalløsninger inden for gelændere til ethvert behov.

Skorstene

Vi leverer og monterer stålskorstene, der er tilpasset dine behov og ønsker til højde og udførelse.