Indbygningsspær

Indbygningsspær

Indbygningsspær er en af Hauge Ståls specialer. Hauge Stål har gennem generationer været landbrugets foretrukne leverandør af indbygningsspær. De mange års erfaring giver Hauge Stål de nødvendige kompetencer til at imødekomme kundens specifikke behov. 

Indbygningsspær er en unik byggesten når opgaven står på renovering af bevaringsværdige avlsbygninger. Optimering af eksisterende bygningsmasse er i mange tilfælde aktuel når løsningen med spær beregnes. Mange eksisterende landbrugsbygninger kan blive ganske rationelle ved at få fjernet træskelettet, der støtter eksisterende spærkonstruktion og få indført indbygningsspær.

Vi lægger gerne vejen forbi din ejendom og giver dig en pris på at etablere et spær. Vi har en lang række referencer som kan vise dig hvordan din bygning vil tage sig ud når vi er færdige med projektet i din bygning. Vi ser frem til at modtage dit opkald og rådgive dig om mulige løsninger.

Vi har en mindre lastbil med kran som kan arbejde i lavere bygninger. Alternativt kan spærret holdes adskilt i mindre længder hvor vi løfter hvert delemne på plads inden det hele i sidste ende boltes sammen. Vi løser altid problematikken omkring adgangsforhold og løser opgaver i bygninger i alle størrelser. Vi maler vores spær i en grå eller rød farve. Skulle du have specielle ønsker omkring farvevalg på dine spær kan vi også imødekomme dette.