Sandblæsning, overfladebehandling og lakering

Sandblæsning

TH-overfladebehandling er en del af Hauge Stål hvor vi udfører sandblæsning af større og mindre stålkonstruktioner. Vores lokaler samt håndteringsgrej sikrer, at vi kan sandblæse stålkonstruktioner, maskiner, trapper, tanke m.m. af emner med betydelige størrelse og tonnage.

Vores sandblæsekabine måler B 7,5 m x H 4,3 m x L 30 m, og ligger i umiddelbar forlængelse af vores malekabiner således emnerne ikke bliver kontamineret, inden viderebehandling.

Vi anvender stålgrid som blæsemiddel som genanvendes i vores recirkulationsanlæg. Behandlingsgrader jf. ISO 8503.

Overfladebehandling og lakering

Vi kan overfladebehandle emner i vores malekabiner på baggrund af standardsystemer udviklet i samarbejde med vores malingsleverandør. Vi tilbyder overfladebehandling på et bredt udvalg af ståltyper og galvaniserede emner som sikrer højeste korrosionsklasse og farvevalg.

Vi kan tilbyde overfladebehandling og lakering til finere brug, eksempelvis trapper, som spartles og slibes inden lakering, samt brandmaling i alle kategorier.

Alt udføres i indendørs kabiner under kontrollerede forhold, så kvaliteten altid er i top. Vi kan levere Topcoat i alle farver baseret på RAL- eller NCSI koder. Vores 3 malerkabiner måler hver især. B 7,5 m x H 4,3 m x L 20 m som kan sammenlægges til en længde på i alt 60 meter. Vi overfladebehandler jf. ISO 12944

Læs mere om overfladebehandling til at understøtte DGNB krav her:

Overfladebehandling til at understøtte DGNB krav