Hauge Stål

Om Hauge Stål

Vi har mere end 30 års erfaring med stålarbejde. Vores stærke og veluddannede team af medarbejdere og vores moderne værksted giver os fuld kapacitet til at foretage alle typer smediearbejde og til at fremstille alle former for stålkonstruktioner. Heriblandt indbygningsspær, stålspær, trapper, gelænder mm..

Vi er specialiseret i kvalitetssikret arbejde inden for smedie og stålkonstruktioner.

Dele af stålproduktionen drives fra vores primære værksted, som har hjemme på Bladstrupvej nord for Odense.

Smedie

Stålkonstruktioner

Værdier

Vi er bevidste om vores værdier, som bygger på fleksibilitet og stræben efter det bedst mulige resultat, der forudsætter, at der ikke indgås nogen kompromiser, hvad kvalitet angår.

Mål og strategier

Hos Hauge Stål har vi helt klare mål og strategier til at opnå disse.

Vi stræber konstant efter vækst og en stærkere og bredere position på markedet. Dette er vi overbeviste om, at vi opnår gennem vores dygtige medarbejdere og deres kernekompetencer, samt et fokus på kvalitet og løbende forretningsudvikling.

Hauge-Stål-logo

Kvalitetssikring

Der er i dag store krav til kvalitetssikring når man udfører bærende konstruktioner.
Vi har valgt at anvende et anerkendt KS-system fra Inspectly, som er udviklet i samarbejde med DI byggeri, til registrering, journalisering og rapportering af vores dokumentation, for at sikre at vores udførte arbejde lever op til både EN1090 og DS1140.
Dette system sikrer at vores dokumentation er ensartet og kan leveres med kort varsel efter udførsel af den givne opgave.
Vi løbende auditeret i EN1090 og certificeret af intertek.